Çilekli Kase Pasta Tarifi


Çilekli Kase Pasta İçin Malzemeler:
Frambuazlı Krema İçin:
600 ml. süt
125 gram şeker
40 gram un
15 gram nişasta
125 gram frambuazlı çikolata
200 gram labne peyniri

Beyaz Çikolatalı Krema İçin:
600 gram kremşanti
600 gram beyaz çikolata
60 gram tereyağı
1 adet yumurtanın sarısı
Yeterli miktarda çilek

Üzeri İçin:
Rende beyaz çikolata

Çilekli Kase Pasta Hazırlanışı:
Frambuazlı krema için; Sütü kaynatın içerine tüm malzemeleri ekleyip, karıştırın (Muhallebi kıvamında olacak).
Beyaz çikolatalı krema için; Tereyağını eritin. Çikolatayı ekleyin. Kremayı ve yumurtayı katın. Kasenin içerisine frambuazlı kremayı yerleştirin. Çilekleri ikiye bölün. Arzu ettiğiniz miktarda koyduğunuz kremanın üzerine kasenin kenarlarında olacak şekilde çilek dizin. Üzerine beyaz çikolatalı kremayı sıkın. Üzeri içinde, beyaz çikolata rendeleyin.